Fjällämlarna lämnar Mariehemshöjd







På tisdag går flyttlasset! Äntligen! Igår var vi i nya lägenheten & mätte lite fönster & väggar. Den är liten!
Men jag tror vi får det jättemysigt där! Vi ska tapetsera om köket & hallen rätt omgående, för det är gräsligt fula tapeter!

Annars flyter livet på som vanligt för mig. Har varit på en intervju för en praktikplats på länsstyrelsen. Trodde först inte att de ville ha mig, men sen fick jag ett telefonsamtal om att jag var välkommen dit! Skönt!

Hade planer på att åka ner till Enköping på Viking, men efter mycket funderande & dividerande, så har jag bestämt mig för att inte åka dit. Mina tankar om saker & ting är inte lämpade för en offentlig blogg, men jag är inte så positivt inställd till en del som förekommer & hur en del människor beter sig...


I helgen hade vi strålande vackert väder. Då passade vi på att gå en långpromenad utan hundar! Det kändes lite konstigt från början, men sen tillät jag mig själv att njuta...

Många fina bilder blev det! Här är ett axplock från den drös av bilder som min man knäppte:



Det här är gångvägen upp till vattentornet. Många gånger har man traskat där med hundarna! I ur & skur, minst en gång om dagen. Oftast är det morgonrundorna som förläggs till området kring vattentornet.



...och här är hundarnas skog! Det finns hur mycket skrymslen & vrår att utforska. Även gamla rävlyor som Noki kan gömma sig i. Hoppas att jag hittar ett lika fint skogsområde borta på Umedalen!




När man är ute med min man, då får man vänta, för han fotar hysteriskt mycket. Det blir många fina bilder!

Nu ska jag fortsätta packa flyttkartonger i vild förtvivlan. Har klätt om gungstolen igår. Den blev som ny! Jättefin! Det är lite pyssel & knåp innan man fått tyget på plats. Jag är mycket nöjd med min egen prestation. Ibland förvånar jag mig själv faktiskt! Jag klarar av så mycket, och gör det med glans. Att en lång tids arbetslöshet kunde få mig att tappa mitt självförtroende och min självaktning så till den milda grad som jag har gjort, det hade jag inte räknat med! Efter 2 långa år, så är det inte mycket som jag tror mig klara av, men nu har jag ruskat tag i min själ. Jag ska visa först och främst mig själv, men även omvärlden, att jag klarar av allt!


Idag ska jag traska iväg och köpa en stuvbit tyg för en billig penning. Köksstolarna ska få sig en uppfräschning! Det lär ju gå lätt som en plätt! Och det blir garanterat snygg också! Jag har en kreativ sida, och den ska jag använda mycket i fortsättningen! Kanske inte genom väggmålningar, men genom att försöka leva livet, inte bara överleva livet...

RSS 2.0